marți, 22 noiembrie 2016

Hai sa fiu cat se poate de clara de la inceput: esti la mine pe blog. Adica la mine acasa. Nu te-am invitat. Ai venit pentru ca esti curios cum arata si ce face Anca...iar Anca nu o sa stea sa faca ordine prin " casa" , sa se "aranjeze" sau sa se " imbrace" mai frumos, pentru ca stie ca nu are rost.
Nu suntem pe fb sa ne pacalim unii pe altii, sa demonstram ca ...( nici nu mai stiu cine-ce vrea sa demonstreze). 
Nu imi pasa daca esti de acord cu mine sau nu. Nici macar nu te cunosc. Stiu insa ca suntem diferiti.
Pe planeta asta exista peste 7 miliarde de oameni. Suma celulelor care compun un singur sistem nervos este 7x160! ( si un om nu se reduce doar la sistemul nervos...). Un om are aproximativ 50 de trilioane de celule, adica de 8000 de ori mai multe decat cele 7 miliarde de oameni de pe planeta. Ca membrii ai aceleasi specii umane, eu cu tine inregistram o diferenta de 0. 01% din codurile noastre genetice, adica suntem identici 99.99%. Si cu toate astea nu suntem la fel. SUNTEM DIFERITI! diferiti in esenta. Acest 0.01% face diferenta! fizic, psihic si mental.
Asa ca: nu incerca sa fii de acord cu mine, nu incerca sa ma intelegi, nu incerca sa imi faci "ordine", sa ma faci mai " frumoasa" , mai " buna" , mai " desteapta".
Esti la mine "acasa" si tot ce poti sa faci este sa asculti, sa te uiti, sa zambesti sau sa plangi si sa te comporti frumos...

Un comentariu: